Basislidmaatschap

Voor €20 krijgt u een heel jaar onbeperkt advies. Dit kan op één van onze zitdagen, telefonisch of per mail. Indien nodig geeft de adviseur je een gepaste voorbeeldbrief mee. Je ontvangt het huurdersblad digitaal.

Heb je recht op een verhoogde tegemoetkoming dan betaal je een verminderd tarief van € 10.

!!! Alleenstaanden met kinderen ten laste krijgen een eerste advies gratis. Alle huurders uit Beringen, Genk, Hasselt, Lanaken, Leopoldsburg, Neerpelt of Sint-Truiden krijgen eveneens een eerste advies gratis !!!

 

Uitgebreid lidmaatschap

Voor €54 per jaar beheren wij uw volledig huurdossier. Wij doen de nodige onderhandelingen met uw verhuurder en verzorgen de briefwisseling hiervoor. Je ontvangt het huurdersblad digitaal.

Heb je recht op een verhoogde tegemoetkoming dan betaal je een verminderd tarief van € 27.

Is uw basishuur boven de €900, dan bedraagt het lidgeld voor uw uitgebreid lidmaatschap 10% van één maand basishuur. Heb je recht op een verhoogde tegemoetkoming dan betaal je 5% van je basishuurprijs.

!!! Inwoners van Genk, betalen € 20 voor het uitgebreid lidmaatschap !!!

 

organisaties en diensten

Organisaties en diensten kunnen een basislidmaatschap of een uitgebreid lidmaatschap aangaan. Het basislidmaatschap bedraagt € 50 per jaar, het uitgebreid lidmaatschap bedraagt € 135 per jaar

In ruil hiervoor:

  • kunnen uw medewerkers rekenen op onbeperkt juridisch huuradvies, telefonisch of per mail.
  • Ontvangt u het Huurdersblad digitaal
  • Ontvangt u 5 doorverwijskaarten voor het basislidmaatschap of uitgebreid lidmaatschap die u ter beschikking kan stellen van uw cliënten/leden, waardoor zij zich gratis kunnen aansluiten bij het Huurderssyndicaat. Zij zijn voor een jaar lang lid en worden in hun huurvragen op een professionele en correcte manier geadviseerd en bijgestaan door de juridisch adviseur.

 

Huurdersblad

Verschijnt 5 keer per jaar en zit vervat in het lidgeld.

 

rekeningnummer

Iban BE09 0011 3960 0557
bic GEBA BEBB

U kan zich aansluiten door het lidgeld over te maken op ons rekeningnummer, met vermelding van uw naam of door betaling tijdens uw eerste adviesgesprek op een van onze zitdagen. In Hasselt kan u met bankcontact betalen, op de andere zitdagen enkel contant.